Wednesday, October 22, 2014

NL vertalingen voor komende workshops


Liefde hebben voor onszelf is de basis van echte liefde, wanneer we van onszelf houden, kunnen we pas echt van anderen houden. Wanneer we ons goed voelen over onszelf, zullen we het zelfvertrouwen hebben dat nodig is om in liefde naar anderen te handelen.
Om echt van onszelf te houden zal de liefde vergroten met onze partners, familie, dieren, natuur, de planeet en het hele universum.
Het heeft niets te maken met egoïsme, maar juist met de expansie van liefde op een gezonde manier.

Wanneer:
Workshop voor iedereen op zaterdag 25.10.14, 20.30 ~ 23.30

Waar:
WG-terrein, Ketelhuisplein 41 Amsterdam

Prijs:
25 Euro per persoon, 45 per stel, 10 workshops maar 200 E
Voor vragen schroom niet te mailen naar mgriks@gmail.com ,
Stuur een mailtje om je aanwezigheid bij de workshop te bevestigen4: Heilige energie. - Het aanbidden van je hele lichaam, je wilde ziel herkennen.
Samen creëren we een veilige ruimte en samen ervaren we transformatie processen. onthoud wel dat de echte verandering buiten je comfort zone ligt. We werken in de groep, in paren en individueel. Op deze dag gaan we focussen op de energie flow die door het lichaam stroomt, hoe we die ervaren en hoe we die kunnen inspireren en cultiveren. Wat blokkeert ons en hoe kunnen we die blokkades bewust doordringen?  
Het Tantrische pad opent ons om onze eigen, onze partners en de diepe energie levels van de groep te ervaren.
Dankbare Tantrische en seksuele Tao technieken, we worden ons bewust van de subtiele energieën die ons verbinden met het schijnbare tegenovergestelde: geest en materie, seksualiteit en spiritualiteit, licht en donker, bewust en onbewust, mannelijk en vrouwelijk.
Door de sleutels naar de deuren van verbindingen te gebruiken, krijgen wij onze innerlijke kracht terug, en geven we richting aan de flow van onze energie.   


Wanneer:
Workshop voor stelletjes of mensen die bereid zijn samen te werken ~ op Zondag 26.10.14, 20.30 ~ 23.30

Waar:
WG-terrein, Ketelhuisplein 41 Amsterdam

Prijs:
25 Euro per persoon, 45 per stel, 10 workshops maar 200 E
Voor vragen schroom niet te mailen naar mgriks@gmail.com ,
Stuur een mailtje om je aanwezigheid bij de workshop te bevestigen


Michal Marek Griks
http://tantramovement.blogspot.nl

Basis programma (1e niveau) in School of Tantra Movement:

Het programma van de cursus voor stelletjes zal vergelijkbaar zijn met de cursus voor iedereen. Het onderwerp is hetzelfde, alleen in deze cursus zullen de oefeningen vooral samen gedaan worden. In de uitgebreide versie van 5 of 10 intensieve dagen gaan we dieper in op de oefeningen en zullen we er meer doen. Afhangende van de energie en behoeftes van de groep kan ik het programma aanpassen. In de uitgebreide versie kan je je eerste en tweede level certificaat sneller krijgen. Hieronder kun je daar meer over lezen:

Deze cursus als geheel is gecreëerd om je te helpen op jouw weg naar innerlijke extase, gelukzaligheid en genezing.
Ben je klaar voor de grootste verandering in je leven? Ga voor intensieve transformatie van Sexualiteit en Liefde tot een hoger niveau.
Een lijst van wat er in de cursus meegenomen kan worden. De keuze zal afhangen van de energie en behoeftes van de groep.
1  Taste of Tantra. Introductie tot praktijk
2  Het bewustzijn verruimen. Hier en nu zijn.
3  Van jezelf houden. Herken je innerlijke geliefde.
4  Heilige energie. Aanbidden van je heilige lichaam, je wilde ziel herkennen.
5  Theorie over praktijk. Tips om je relaties te verbeteren met jezelf, je partner, met anderen, met dieren, de natuur en het hele universum.
6  Mannelijke en vrouwelijke energie.
7  Tantrische dans.
8  Heilige sexualiteit.
9  Journey to Awaken the Senses ceremonie.
10 Voorbereiden op Kundalini energie.
11 Introductie tot Tantrische massage.

Meer gedetailleerde beschrijving kun je hieronder lezen: http://tantramovement.blogspot.nl/2014/09/workshops-for-couples-or-people-who-are.html

Some inspiring pictures from Tantra Movement facebook pages ( like us! :)  https://www.facebook.com/pages/Tantra-MovementNo comments:

Post a Comment