Thursday, October 25, 2012

Jan den Boer presenteert zijn nieuwe boek ‘Schakel door naar je hart. Het trainen van de vrije wil.’

Sunday, 4 November 2012 13:00 until 16:00 Centrum de Roos PC Hooftstraat 183, 1071 BW Amsterdam, Netherlands
Jan den Boer presenteert in De Roos zijn nieuwe boek 'Schakel door naar je hart. Het trainen van de vrije wil.'

Het wordt een bijzondere, interactieve lezing. We doen gezamenlijke oefeningen en meditaties, Jan den Boer gaat in gesprek met filosoof Jan Flameling en lezers zelf dragen voor uit het nieuwe boek. Na afloop van de lezing is er een borrel in het Theehuis van De Roos. Ook is er nog een korte presentatie van zijn andere nieuwe boek 'De stad is van iedereen. Hoe machtsspel, gemakzucht en dogma's onz
e gebouwde omgeving vormgeven … en hoe het anders kan.' Jan den Boer
schrijft hierin een fascinerende analyse van de hedendaagse architectuur en stadsontwikkeling die de crisis begrijpelijk maakt en hoop geeft voor de toekomst.

'Schakel door naar je hart' leert je hoe je door praktische oefeningen en meditaties kunt leven vanuit je hart. Den Boer vertelt niet alleen verhalen die je gevoel aanspreken, maar geeft ook een rationele onderbouwing van zijn inzichten. Met de stelling dat je uit vrije wil kunt kiezen voor een intentie en dat training daarvan kan leiden tot nieuw gedrag geeft Den Boer een duidelijk antwoord op de actuele vraag of de vrije wil bestaat.

Drs. Ir. Jan den Boer studeerde filosofie en bouwkunde. Als postural Integration-therapeut geeft hij individuele therapie, relatietherapie, coaching en trainingen. Den Boer is daarnaast stedenbouwkundig projectleider en was eerder docent aan de TU Delft. Tot slot is hij freelance schrijver. Hij publiceerde in onder andere Trouw, de Volkskrant, NRC Handelsblad en Cobouw en schreef boeken over boeddhisme en tantra.

De toegang voor de boekpresentatie is gratis, aanmelden is wel verplicht. Stuur daarvoor een mail naar j.den.boer@kpnmail.nl.
You can join the event here:http://www.facebook.com/events/444598495602313/

No comments:

Post a Comment