Sunday, May 5, 2013

Rasayana Tantra Academy update

Als verbinden door Liefde je passie is, kan het een mooi levensdoel zijn om van tantra je beroep te maken. Een beroep waarin je dagelijks jouw passie voor tantra kan delen en individuen en koppels begeleiden op hun levenspad met jouw tantrische vaardigheden, inzichten en wijsheid.

Nieuw voor Nederland een volledig, internationaal geaccrediteerde tantra academie / universiteit: mbo, hbo en WO niveau. Specialisaties: tantrisch masseur m/v (mbo), tantra trainer (hbo), tantra counselor (= therapeut) (master) en tantra wetenschapper (master).

Eerstvolgende orientatie weekend voor de Rasayana Tantra Academy / Academie staat gepland op 18 en 19 mei 2013. Geef je snel op, er zijn nog enkele plaatsten beschikbaar! Maak dat weekend kennis met ons unieke onderwijssysteem en ons ervaren docenten team. Alle verdere info vind je op onze uitgebreide website: www.rasayana-tantra-academy.nl Kijk daar ook voor een overzicht van onze nationale en internationale docentenlijst, voorzien van pasfoto's voor de eerste leergang.
See translation

No comments:

Post a Comment